Voor bedrijven

Teambuilding? Incentive? Bedrijfsuitje? Een verblijf op kasteel Lapeyrouse inspireert! Niet alleen vanwege de sfeer op het landgoed zelf, maar ook vanwege de vele mogelijkheden om er een (sportief) op maat gemaakt activiteitenprogramma op te tuigen. Wij denken graag met u mee en kunnen u in contact brengen met professionele partners ter plekke.

Vergaderen en brainstormsessies

Appartement Le Grand Salon leent zich uitstekend voor vergaderingen en (brainstorm)sessies. De professionele keuken is geschikt om samen te koken of laat dit het domein zijn van een ingehuurde kok of cateraar. Eventueel benodigde AV-apparatuur kan gehuurd en geïnstalleerd worden door onze partners ter plekke. Door niet alle bedden in het kasteel te benutten, maar bijvoorbeeld één gast per slaapkamer in te delen, bent u met de groep bij elkaar maar heeft eenieder ook privacy op zijn eigen kamer.

Verrassend verblijf
in unieke setting

Château Lapeyrouse is tevens een goed alternatief voor veelal onpersoonlijke hotels als u bijvoorbeeld met uw bedrijf op een beurs in Genève staat of een congres in de buurt bezoekt. Het is gegarandeerd aangenaam bijkomen op het kasteel na een drukke beurs- of congresdag.