Voor een bruiloft in stijl

Château Lapeyrouse is een bijzondere locatie waar u een onvergetelijke bruiloft kunt organiseren. Daarbij zijn appartement Le Grand Salon (al dan niet in combinatie met het ernaast gelegen appartement Le Jardin), de tuin en de overdekte binnenplaats ideale plekken waar uw gasten ‘en groupe’ bijeen kunnen komen. Maximaal 38 gasten kunnen logeren in de appartementen op het kasteel, overige gasten kunnen terecht in hotels of campings in de nabije omgeving.

Professionele keuken

Een professionele keukenéquipe kan in de perfect geoutilleerde keuken alle catering verzorgen. En eventueel blijven slapen in het aangrenzende appartement Pluton zodat zij de volgende dag weer vroeg voor u paraat kunnen staan.

Speciale wensen?
Wij denken graag mee.

Wilt u voor uw huwelijksceremonie of feest extra faciliteiten zoals bijvoorbeeld een tent in de tuin, een barbecue bij het zwembad, een tot silent disco omgetoverde binnenplaats? Veel is mogelijk en wij horen dan ook graag wat uw wensen zijn. U kunt vanzelfsprekend zelf alle faciliteiten en leveranciers inhuren, zolang wij op voorhand maar horen wat uw plannen zijn. Onze lokale beheerster brengt u indien gewenst in contact met lokale eventpartners, chefs de cuisine, cateraars en overige leveranciers.